Voorbeeldreizen

Om het wat makkelijker voor je te maken om een reis naar je zin in elkaar te zetten hebben we een aantal voorbeeldreizen voor je ontworpen.

Voorbeeldreizen Bolivia

Als een bezoek aan de hoogtepunten van Bolivia op je verlanglijstje staat, dan kun je uitgaan van deze Hoogtepuntenreis Bolivia. Deze kun je dan als leidraad gebruiken en er aanpassingen in aanbrengen als je bijvoorbeeld meer of minder tijd hebt.

Onderdelen die je mogelijk minder aantrekkelijk vindt kun je eenvoudig weglaten of als je ergens langer of juist korter wilt blijven dan passen we het programma gewoon aan je wensen aan.

 

Ben je in de gelegenheid om wat langer te reizen door Bolivia, dan geven we je alvast een idee van een complete reis met het mooiste wat Bolivia te bieden heeft in deze Kleurrijk Bolivia reis.

Combinatiereis Bolivia/Chili

Mocht je een unieke combinatie reis willen maken met Chili erbij, dan is deze voorbeeldreis een heel goed uitgangspunt: Combinatiereis Bolivia/Chili.

 

Deze reis bevat traditionele elementen in Bolivia en prachtige natuur in zowel Bolivia en Chili.  De afsluiting van de reis is in de metropool Santiago de Chile.