Van maandag tot en met zaterdagochtend zijn we met ons team werkzaam op ons kantoor in Samaipata en onze gids is vaak met toeristen op pad in de omgeving.

We zijn ook allemaal bevoorrecht om in dit mooie dorp te wonen.

Tijdens een uitje namen we deze foto.

 

 

Samaipata is een toeristisch dorp en we krijgen dan ook veel reizigers op bezoek op ons kantoor, uit alle landen van de wereld.

We geven uitleg over de tours hier in de omgeving en geven ook algemene toeristische informatie.

Onze vaste gids werkt al jarenlang met ons en hij is nog steeds even enthousiast om zijn kennis en liefde voor het land met toeristen te delen.

Wij zijn hier in 2005 gekomen en we hopen ons leven en het werk hier nog heel lang te kunnen voortzetten.

 

 

Als je meer wilt weten over de geschiedenis van Kaleidoscope Travel, dan kun je hierover lezen door op de Homepage op de link te klikken met de tekst 'Onze bedrijfshistorie'.

Het geeft heel veel voldoening de tours en reizen die we aanbieden en verzorgen tot een mooie belevenis te maken voor heel veel reizigers.

Er blijven steeds nieuwe dingen te ontdekken en sinds een paar jaar heeft het virus van vogelspotten vat gekregen op enkelen van ons. Er komen hier enorm veel verschillende vogelsoorten voor en regelmatig trekken we erop uit om een paar uur te gaan vogelen.

Ook valt er volop te genieten van de tradities in de streek. Zo worden er met religieuze feestdagen regelmatig processies gehouden en wordt op de kortste dag van het jaar de Zonnewende gevierd.

We hopen dat je net zo enthousiast bent geworden als wij over Bolivia en dat we je hier binnenkort kunnen verwelkomen!