We bieden je een uitgebreid en gevarieerd scala van tours en services aan in Bolivia en we willen je graag zoveel mogelijk laten zien, je het 'echte' Bolivia laten beleven.

Door onze persoonlijke benadering kunnen we de tours afstemmen op je interesse en voorkeur voor natuur of cultuur, of een mix daarvan.

Zowel individuele reizigers als groepen kunnen bij ons de tours vinden die bij hen passen.
Omdat je rechtstreeks met ons in contact bent, kunnen wij je onze kwalitatief uitstekende tours voor een betaalbare prijs aanbieden.

We nodigen je uit ons ruime aanbod van één en meerdaagse tours in Bolivia te bekijken. Deze tours kun je als bouwstenen gebruiken om je eigen reis samen te stellen en ze kunnen tevens worden aangevuld met hotelovernachtingen, privé transfers en bus- en/of vliegtickets. Services van overnachtingen en transport bieden we overigens enkel aan in combinatie met tours.

In overleg stellen we graag een programma samen voor de periode die je beschikbaar hebt.

Behalve dat je bij ons een volledige individuele reis kunt boeken, kun je ons ook een gedeelte van je reis laten organiseren, als je onderweg zelf graag een en ander wilt regelen.

Indien je ervoor kiest een volledige reis te boeken brengt dit een groot gemak en zekerheid met zich mee. Het bespaart je kostbare tijd met het zoeken naar tickets en je bent ervan verzekerd dat je een stoel hebt in bus of vliegtuig op de door jou geplande datum.

Het is fijn om alles in handen van één organisatie te geven, zodat je één aanspreekpunt hebt.

Uiteraard zullen we je tijdens je reis door Bolivia 'volgen' zodat we weten dat alles naar wens verloopt.

Mocht je op vragen stuiten tijdens je verblijf in Bolivia, dan kun je ons telefonisch bereiken. Het is dan wel zo praktisch en prettig je in je eigen taal te kunnen uitdrukken.

In de omgeving van Samaipata, waar ons kantoor gevestigd is, voeren wij één- en meerdaagse tours uit, zoals naar El Fuerte, Nationaal Park Amboró, Refugio Volcanes, de Condor Hike, Bella Vista en nog veel meer.

We kunnen je transport hier naartoe verzorgen en je accommodatie in één van onze ruime appartementen of in een hotel.

Daarnaast bieden wij meerdaagse tours naar bestemmingen die wat verder weg liggen, zoals:

  • de beroemde Che Guevara Route;
  • de prachtige en gevarieerde Oude Handelsroute van Samaipata naar Sucre (of omgekeerd);
  • de magnifieke tour van Samaipata via Laguna Verde, koloniaal Totora en de Inca site Incallajta naar Sucre of naar Cochabamba (of omgekeerd);
  • de fantastische tour naar N.P. Torotoro vanaf Cochabamba;
  • de Jezuïetenmissies met hun bijzondere kerken waarvan er een aantal tot UNESCO werelderfgoed behoren.

Vrijwel al deze tours voeren we uit met ons eigen 4x4 transport.

Diverse tours kunnen, indien gewenst, ook vanaf Santa Cruz gestart worden.

Wij maken gebruik van onze eigen en andere lokale gidsen.

We wensen je alvast veel plezier met het bekijken van ons touraanbod in Bolivia en graag vernemen we van je als we je van dienst kunnen zijn.